4×4 Сафари

4×4 Сафари – разходка с джип сред Белоградчишките скали.
Противно на общите представи, Белоградчишките скали не са просто няколко камъка с интересни форми, разположени до града. Това е голям район с площ 80кв.км и ако си мислите, че от крепостта и от градския площад сте видели достатъчно, се заблуждавате. За да усетите величието и мащаба на скалния масив, изберете нашето 4х4 Сафари и няма да сбъркате. Ще ви покажем спиращи дъха гледки, които по друг начин няма как да видите, в съчетание с покачващо адреналина оф-роуд изживяване. Доверете ни се – това е най-добрият начин наистина да разгледате Белоградчишките скали – бързо, сигурно и забавно.
Подготвили сме няколко офроад маршрута за всички вкусове, съобразени и с времето, с което разполагате, в трите дяла на скалния масив.

Дълги маршрути

Кратки маршрути

Тръгването за всички маршрути на 4×4 Сафари е от паркинга на крепостта „Калето“.
Разходките се провеждат с подготвен 7-местен джип Land Rover Discovery. За ваше удобство е добре групата да е до 4 души. Ако сте 5 или 6 души, ползвате намаление. Група от над 6 души се дели в повече джипове (зависи от това дали има свободни такива).
Съчетайте уникалната природа на Белоградчик с умерено екстремно изживяване! Подарете си незабравими мигове! Запечатайте гледки от скалите, с каквито малцина могат да се похвалят!

Карта на Маршрут 1 с изгледи.

Вижте какво представлява офроуда или просто се разходете.