Къща за гости Bedrock

  „Когато дойдох в Белоградчик за пръв път, дълго време стоях пред скалите и ги съзерцавах безмълвно. Умът ми се опитваше да намери думи, с които да опише красотата, пред която бях изправен но така и не намери, защото каквото и да бях казал, нямаше да успее да опише чувствата и емоциите, които бяха породени в мен от тези гледки. Искрено препоръчвам на всеки да дойде и да се потопи в приказката, в която живеем.“

Къща за гости „Бедрок“ е разположена на едно от най-стратегическите места в града. Има прекрасна гледка към крепостта „Калето“, до центъра на града се стига за две минути, а от там до скалите и парка. В близост се намират два от най-хубавите ресторанти в града, като в същото време къщата е разположена на края на тиха и спокойна улица, което дава възможност за приятно изкарване далече от шумотевицата на големите градове.

Къща за гости „Бедрок“

Къщата за гости разполага с четири двойни стаи и едно студио лукс. Стаите са тематично декорирани и разполагат със самостоятелни санитарни възли, кабелна телевизия, Wi – Fi, климатик, хладилник, някои имат балкон или тераса. Всички стаи са оборудвани с едни от най-добрите матраци на пазара. В едната двойна стая има разтегателен диван за още един или двама човека. Къща „Бедрок“ е пригодена за самостоятелно ползване – без хазяи.

Къщата има озеленен двор с овощни дръвчета и детски басейн. Също предлагаме напълно оборудвана механа и барбекю. (В момента се ремонтират)

Може да съдействаме за доброто прекарване и на по големи групи до 40 човека, тиймбилдинги или събития. На 15 метра от къщата се намира огромен паркинг подходящ за над 50 автомобила, който може да се използва като изходна точка. За подробна информация на всичко което предлагаме разгледайте нашият сайт и офертите които сме ви подготвили.