Къща за гости Bedrock

  „Когато дойдох в Белоградчик за пръв път, дълго време стоях пред скалите и ги съзерцавах безмълвно. Умът ми се опитваше да намери думи, с които да опише красотата, пред която бях изправен, но така и не намери, защото каквото и да бях казал, нямаше да успее да опише чувствата и емоциите, които бяха породени в мен от тези гледки. Искрено препоръчвам на всеки да дойде и да се потопи в приказката, наречена Белоградчишки скали.“

Л. Цеков, от София,

собственик на къща за гости Бедрок

Къща за гости „Бедрок“ се намира в източната част на града, на много тиха и спокойна улица. От някои от стаите се разкрива прекрасна гледка към крепостта „Калето“, което е отдалечено на 1,2 км от къщата, а до центъра на града се стига за 4-5 минути пеша. В близост се намират всички ресторанти в града, като един от тях е само на 50 метра над къщата.

Къща за гости „Бедрок“

Къщата за гости разполага с четири двойни стаи и едно студио за 4 човека. Максималният капацитет на къщата е 14 човека. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, Wi-Fi, климатик и хладилник. Една двойна стая е с балкон, а от студиото се излиза на голяма тераса, която е до тревната площ и басейна. Всички стаи са оборудвани с френски легла и ортопедични матраци Нани с ширина 90 см. В едната двойна стая има разтегателен диван за още един или двама човека. Къщата е предназначена за самостоятелно ползване – без хазяи.

На разположение на гостите има озеленен двор с овощни дръвчета и неголям басейн. Също така ви предлагаме напълно оборудвана механа с до 14 места (при нужда може и повече), както и външно барбекю в двора, до басейна. Механата може да се наема и самостоятелно от къщата, от малки компании до 15-20 души, на цени по споразумение и при условие, че в указания ден няма гости, почиващи в къщата.

Тъй като разполагаме с още две къщи за гости в Белоградчик, можем да осигурим настаняване и на по големи групи до 40 – 42 човека, както и да съдействаме за организирането на тиймбилдинги или други събития. На около 50 метра от къща за гости „Бедрок“ има голям обществен безплатен паркинг. За подробна информация за всичко, което предлагаме, разгледайте нашият сайт, секция сафари и офертите, които сме ви подготвили.

Резервирай стая