Къща за гости Bedrock

Къща за гости „Бедрок“ се намира в източната част на града, на много тиха и спокойна улица. От някои от стаите се разкрива прекрасна гледка към крепостта „Калето“, което е отдалечено на 1,2 км от къщата, а до центъра на града се стига за 4-5 минути пеша. В близост се намират всички ресторанти в града, като един от тях е само на 50 метра над къщата.

Къща за гости „Бедрок“

Къщата за гости разполага с три двойни стаи, една тройна стая и едно студио за 4 човека. Максималният капацитет на къщата е 14 човека. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, Wi-Fi, климатик и хладилник. Една двойна стая е с балкон, а от студиото се излиза на голяма тераса, която е до тревната площ и басейна. Всички стаи са оборудвани с френски легла и ортопедични матраци Нани с ширина 90 см. В тройната стая има разтегателен диван за един или двама човека. Къщата е предназначена за самостоятелно ползване – без хазяи.

На разположение на гостите има озеленен двор с овощни дръвчета и неголям басейн. Също така ви предлагаме напълно оборудвана механа с до 14 места (при нужда може и повече), както и външно барбекю в двора, до басейна. Механата може да се наема и самостоятелно от къщата, от малки компании до 15-20 души, на цени по споразумение и при условие, че в указания ден няма гости, почиващи в къщата.

Тъй като разполагаме с още две къщи за гости в Белоградчик, можем да осигурим настаняване и на по големи групи до 40 – 42 човека, както и да съдействаме за организирането на тиймбилдинги или други събития. На около 50 метра от къща за гости „Бедрок“ има голям обществен безплатен паркинг. За подробна информация за всичко, което предлагаме, разгледайте нашият сайт, секция сафари и офертите, които сме ви подготвили.

МОЛЯ, НЕ ИЗВЪРШВАЙТЕ НИКАКВИ ПЛАЩАНИЯ, ПРЕДИ ДА СТЕ ПОТВЪРДИЛИ С НАС РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ НА ПОСОЧЕНИЯ ТЕЛЕФОН! ТОЗИ САЙТ НЕ Е РЕЗЕРВАЦИОННА СИСТЕМА И НЕ ОТРАЗЯВАСВОБОДНИТЕ СТАИ КЪМ МОМЕНТА!

Резервирай стая