Къща за гости Bedrock

  „Когато дойдох в Белоградчик за пръв път, дълго време стоях пред скалите и ги съзерцавах безмълвно. Умът ми се опитваше да намери думи, с които да опише красотата, пред която бях изправен, но така и не намери, защото каквото и да бях казал, нямаше да успее да опише чувствата и емоциите, които бяха породени в мен от тези гледки. Искрено препоръчвам на всеки да дойде и да се потопи в приказката, наречена Белоградчишки скали.“

Л. Цеков, от София,

собственик на къща за гости Бедрок

Къща за гости „Бедрок“ се намира в източната част на града, на много тиха и спокойна улица. От някои от стаите се разкрива прекрасна гледка към крепостта „Калето“, което е отдалечено на 1,2 км от къщата, а до центъра на града се стига за 4-5 минути пеша. В близост се намират всички ресторанти в града, като един от тях е само на 50 метра над къщата.

Къща за гости „Бедрок“

Къщата за гости разполага с четири двойни стаи и едно студио за 4 човека. Максималният капацитет на къщата е 14 човека. Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел, кабелна телевизия, Wi-Fi, климатик и хладилник. Една двойна стая е с балкон, а от студиото се излиза на голяма тераса, която е до тревната площ и басейна. Всички стаи са оборудвани с френски легла и ортопедични матраци Нани с ширина 90 см. В едната двойна стая има разтегателен диван за още един или двама човека. Къщата е предназначена за самостоятелно ползване – без хазяи.

На разположение на гостите има озеленен двор с овощни дръвчета и неголям басейн. Също така ви предлагаме напълно оборудвана механа с до 14 места (при нужда може и повече), както и външно барбекю в двора, до басейна. Механата може да се наема и самостоятелно от къщата, от малки компании до 15-20 души, на цени по споразумение и при условие, че в указания ден няма гости, почиващи в къщата.

Тъй като разполагаме с още две къщи за гости в Белоградчик, можем да осигурим настаняване и на по големи групи до 40 – 42 човека, както и да съдействаме за организирането на тиймбилдинги или други събития. На около 50 метра от вила „Бедрок“ има голям обществен безплатен паркинг. За подробна информация за всичко, което предлагаме, разгледайте нашият сайт и офертите, които сме ви подготвили.